Projekti > Realizirani projekti

Izgrađeno multifunkcionalno igralište u Valdebeku

05/07/16 

U lipnju 2016. godine okončana je izgradnja multifunkcionalnog igrališta u Vadlebeku, s čijim se radovima započelo u listopadu 2015. godine.

Novo multifunkcionalno igralište prostire se na 10 tisuća metra kvadratnih te sadrži  boćalište, igralište za košarku, odbojku, badminton i mali nogomet, dječje igralište s edukativnom stazom ponašanja u prometu, ograđeni prostor za pse, biciklističko - pješačku stazu, teren i stolove za stolni tenis te ostalu prateću opremu i infrastrukturu. Investicija, s kojom se započelo u listopadu prošle godine, iznosi oko 4,5 milijuna kuna, a radove je izvodila zajednica ponuditelja Cesta d.o.o. Pula i Croatia Tenis d.o.o. Zagreb.

Uz postojeće uređene zelene površine i gradske parkove, obnovljena dječja igrališta, multifunkcionalno igralište predstavlja još jedan idealan prostor za druženje, zabavu i sport.

Više o tome:

25. ožujka 2016. - Izgradnja multifunkcionalnog igrališta na Valdebeku u završnoj fazi

27. siječanj 2016. - Izgradnja multifunkcionalnog sportsko/dječjeg igrališta na Valdebeku odlično napreduje

20. listopada 2015. - Započela izgradnja multifunkcionalnog igrališta u Valdebeku

6. listopada 2015. - Multifunkcionalno sportsko/dječje igralište u Valdebeku na čak 10 tisuća kvadrata!

23. rujna 2015. - Javnim tribinama do kvalitetnijeg i transparentnijeg proračuna

25. rujna 2014. - Mještani Valdebeka iznijeli svoje prijedloge za proračun 2015.Nova usluga grada Pule za sve građane - interaktivna vizualizacija gradskog proračuna.

Više

nema novosti u popisu.