Novosti

Kreativni natječaj u sklopu projekta EASY TOWNS

06/02/17 

Danas će se u Komunalnoj palači s početkom u 16 sati održati prezentiranje kreativnih radova studenata Sveučilišta u Puli u sklopu natječaja međunarodnog projekta EASY TOWNS. Članovi Savjeta mladih Grada Pule, ocijenit će prezentacije prijavljenih studenata.
Mogućnost sudjelovanja imaju studenti koji su proveli dio školovanja na razmjeni u sklopu ERASMUS programa.
Najbolji rad prezentirat će se na četvrtoj međunarodnoj konferenciji koja će se održati od 22.-25. ožujka na Malti (Gozo). Tema konferencije bit će Mladi u kontekstu Europske unije. Pobjednik natječaja sudjelovat će tijekom četverodnevne konferencije na niz radionica i predavanja s predstavnicima ostalih zemlja partnera na projektu.

Projekt Upravnog odjela za kulturu EASY TOWNS traje od listopada 2015. do listopada 2017. godine. Projektne aktivnosti provode se na međunarodnoj i lokalnoj razini. Teme projekta su multikulturalnost i integracija mladih. Partneri na projektu imaju mogućnost razmijeniti pozitivne prakse, raspravljati o ključnim međunarodnim temama, umrežiti se i uspostaviti temelje za buduću suradnju.Nova usluga grada Pule za sve građane - interaktivna vizualizacija gradskog proračuna.

Više

nema novosti u popisu.