Novosti

Bičiklete ponovno u opticaju od 15. travnja

12/04/16 

Sustav usluge urbanog alternativnog prijevoza „Bičikleta“ bit će ponovno dostupan za korisnike od petka, 15. travnja 2016. godine. Električni bicikli građane će dočekati na već poznatim lokacijama - Giardini 2 i Gradska tržnica Pula (pored restorana Markat - ex Sljeme).

Usluga korištenja bicikala i dalje ostaje besplatna. Radi daljnjeg unaprijeđenija modernog i ekološkog urbanog prijevoza, u tijeku su pripremni radovi za postavljanje dvije nove lokacije gdje će građani moći koristiti električnim biciklima i koje će biti u elektronskom sustavu povezane s postojećim lokacijama. Očekuje se puštanje u opticaj novih bicikala tijekom ljetne sezone te podjela novih korisničkih kartica za zainteresirane građane. Za korištenje postojećih bicikala i dalje će se izdavati dnevni korisnički kod koji se može preuzeti u gradskom uredu centra EDIC Pula na Giardini 2.

Dodatne informacije o pilot projektu Movesmart možete pronaći na sljedećem linku: http://www.pula.hr/medunarodna-suradnja/o-odsjeku/bicikleta-movesmart/.Nova usluga grada Pule za sve građane - interaktivna vizualizacija gradskog proračuna.

Više

nema novosti u popisu.