Novosti

Predstavljanje mogućnosti volontiranja mladih u društvu

01/12/16 

Povodom Međunarodnog dana volontera u ponedjeljak 5. prosinca 2016.., s početkom u 12 sati u Gradskoj vijećnici u Puli organizirat će se predstavljanje mogućnosti lokalnog i međunarodnog volontiranja mladih.
Osim Volonterskog centra Istra, svoj rad i mogućnost volontiranja predstavit će udruge ZUM, Naš san njihov osmijeh i Društvo distrofičara Istre te Gradsko društvo Crvenog križa Pula i javna ustanova Pula Film Festival. U sklopu predstavljanja predviđeno je vrijeme za pitanja i odgovore odnosnu raspravu.

Pozivaju se mladi koji su zainteresirani za temu volontiranja da se pridruže ovom događaju obilježavanja Međunarodnog dana volontera i da pritom saznaju sve što ih zanima o volontiranju kao doprinosu zajednici i ulaganju u vlastiti osobni i profesionalni razvoj te da podijele svoja iskustva. Predstavljanje mogućnosti volontiranja mladih organizirano je u okviru projekta Volonterskog centra Istra i partnera pod nazivom „Volontiranjem do sebe i drugih“, u suradnji sa Gradom Pulom i Savjetom mladih Grada Pule.Nova usluga grada Pule za sve građane - interaktivna vizualizacija gradskog proračuna.

Više

nema novosti u popisu.