Novosti

Anketni upitnik za uređenje Trga kralja Tomislava

17/08/12 

Grad Pula i Upravni odjel za komunalni sustav i imovinu Grada Pule prema Programu gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture pokreću uređenje Trga kralja Tomislava na Verudi. Stručni provoditelj urbanističko-arhitektonskog natječaja uređenja prostora Trga kralja Tomislava  je Društvo arhitekata Istra (DAI-SAI) koje prikuplja dostupne podatke o prostoru i priprema natječajnu dokumentaciju.

Kako bi što veći broj stanovnika koji gravitira području Trga kralja Tomislava aktivno uključili u odlučivanje i oblikovanje prostora, Grad Pula putem radne skupine za pripremu natječaja provodi anketni upitnik o stanju prostora, njegovim korisnicima te njihovim željama, zahtjevima i očekivanjima.

U cilju prikupljanja što kvalitetnijih podatka potrebno je ispuniti anketni upitnik koji je podijeljen stanovnicima  Verude. Isti je moguće podignuti i u prostorijama Mjesnog odbora Veruda (Banovčeva 4. i 6) i službenim stranicama Grada Pule www.pula.hr (pod Upravni odjeli za komunalni sustav i imovinu/Obavijesti/Anketni upitnik).

Ispunjeni anketni upitnik s osobnim podacima potrebno je dostaviti osobno ili putem pošte na adresu: trg Forum 2, Upravni odjel za komunalni sustav i imovinu do 10. rujna 2012. godine. Prikupljene podatke, ideje, primjedbe i prijedloge će radna skupina za pripremu natječaja razmotriti i ocijeniti te u skladu s mogućnostima uvrstiti u natječaju dokumentaciju.

Anketni upitnik o uređenju Trga kralja Tomislava možete preuzeti i ovdje.Nova usluga grada Pule za sve građane - interaktivna vizualizacija gradskog proračuna.

Više

nema novosti u popisu.