Novosti

Gradonačelnik čestitao 130 obljetnicu Veslačkom klubu „Istra“

30/11/16 

Povodom 130 obljetnice osnutka Veslačkog kluba „Istra“ gradonačelnik Pule Boris Miletić danas je u prostorijama Komunalne palače upriličio prijem za predsjednika kluba Dragana Stankovića te mlade veslače, osvajače prvenstva Hrvatske u osmercu. Tom je prigodom gradonačelnik članovima najstarijeg i najtrofejnijeg pulskog sportskog kluba uputio čestitke na postignućima ostvarenima kroz godine postojanja.

„Tradicija i brojni uspjesi kojima se vaš klub dići na ponos su gradu Puli“ istaknuo je Miletić nadodavši kako se Grad može pohvaliti kvalitetnom suradnjom s klubom. Želim vam još puno sjajnih sportskih rezultata kojima ćete na raznim natjecanjima nastaviti promovirati ime Pule u svijetu, dodao je Miletić.

S poviješću kluba, koja seže još od 1886. godine, prisutne je upoznao sadašnji predsjednik kluba Stanković. „Kroz klub je u 130 godina prošlo oko 20 tisuća članova, a danas broji preko 130 aktivnih veslača“ naveo je Stanković nadodavši kako su u tom periodu osvojene brojne medalje na državnoj i međunarodnoj razini te na europskim i svjetskim natjecanjima. „Zadnja medalja kojom se ponosimo je upravo ona osvojena u listopadu na prvenstva Hrvatske u osmercu za mlađe juniore“ naglasio je predsjednik kluba koji se za kraj zahvalio na podršci Gradu Puli, Savezu sportova Grada Pule i Istarske županije.Nova usluga grada Pule za sve građane - interaktivna vizualizacija gradskog proračuna.

Više

nema novosti u popisu.