Novosti

Predstavljanje knjige "Vidim te" Slavena Vujića

27/01/17 

U Gradskoj knjižnicic i čitaonici Pula u ponedjeljak, 30. siječnja 2017. u 18 sati  nastavlja se program sa Ženskim večerima uz dobru knjigu, a kao gost u Pulu dolazi Slaven Vujić u sklopu svoje turneje i promocije knjige Vidim te.
Poznat je široj javnosti po svojoj životnoj misiji i zadatku koji si je zadao: izgraditi Grad Anđela blizu Daruvara, u starom dvorcu od 7000 m2 pod nazivom Dioš, mjestu gdje će osigurati miran i sadržajan život djeci s teškoćama u razvoju, malim anđelima.
Slaven Vujić, poznatiji kao Tata Slaven, dobitnik je nagrade Ponos Hrvatske 2015. godine, za humanitarno djelovanje na dobrobit djece i mladih s teškoćama u razvoju. Otac je 5-godišnjeg Vita, dječaka s poremećajem iz atustičnog spektra.
Knjiga Vidim te opisuje autorov put od spoznaje stanja vlastitog djeteta i Božje prisutnosti prema potpunoj predanosti ljubavi prema različitim formama življenja. To je iskreno svjedočanstvo istine, puta i života, koji su autora potakli da sagradi temelje za Grada anđela.Nova usluga grada Pule za sve građane - interaktivna vizualizacija gradskog proračuna.

Više

nema novosti u popisu.