Novosti

Zatvaranje dijela Šišanske ceste radi izgradnje sustava sanitarne odvodnje

10/03/17 

Zbog nastavka izgradnje sustava sanitarne odvodnje Ulice prekomorskih brigada (faza 2), čiji je investitor Pragrande d.o.o., od subote 11. ožujka do srijede 15. ožujka izvodit će se radovi na prekopu Šišanske ceste u blizini kružnog raskrižja s Ulicom prekomorskih brigada zbog čega će, u navedenom periodu, Šišanska cesta biti zatvorena za sav promet na dijelu od raskrižja s Ulicom prekomorskih brigada do raskrižja s Ulicom Krševanova štancija. Promet će biti omogućen obilaznim prometnim pravcima reguliran privremenom prometnom signalizacijom postavljenom iz svih smjerova prometovanja koja će vozače usmjeravati na Medulinsku cestu i Dukićevu ulicu. Autobusi javnog gradskog prijevoza koji prometuju u smjeru Šišana i Medulina  koristit će Ulicu Valmade kao obilazni pravac u oba smjera za linije 6 (Jadreški-Valkane-Jadreški) i 25a (Pula-Medulin-Pula).

Podsjetimo, navedeni radovi nastavak su radova izgradnje sustava sanitarne odvodnje u okviru Okvirnog sporazuma kojim se prošle godine gradila kanalizacija po prvoj fazi. Investicija će biti sufinancirana kroz redoviti program Hrvatskih voda.

Molimo vozače na strpljenje i poštivanje privremene regulacije prometa.Nova usluga grada Pule za sve građane - interaktivna vizualizacija gradskog proračuna.

Više

nema novosti u popisu.