Zeleni centar Valdebek

Odlučite kako će vaš kvart izgledati sutra!

Ovim putem želimo vam predstaviti idejno rješenje uređenja multifunkcionalne zone na Valdebeku - „Zelenog centra Valdebek“.

„Zeleni centar Valdebek“ bio bi smješten između kanala Pragrande i Ivančićeve ulice, odnosno Ulice Jasne Crnobori i Mihovilovićeve ulice, gdje bi se na površini od 12.000 kvadratnih metara izgradili sportsko rekreacijski sadržaji; dječje igralište, boćalište, piknik zona, multifunkcionalno sportsko igralište, skate park i biciklistička staza. Poseban naglasak je pritom stavljen na kvalitetu uređenja i oblikovanja zelenih površina, kako bi budući „Zeleni centar Valdebeka“ bio i estetski privlačan prostor, ugodan za boravak i korištenje.

Vaše uključenje u oblikovanje „Zelenog centra Valdebeka“ omogućit će nam da zajednički osmislimo prostor koji će prvenstveno zadovoljiti očekivanja građana pa vas pozivamo na aktivno sudjelovanje u oblikovanju izgleda budućeg multifunkcionalnog centra.

U nastavku možete pogledati Idejno rješenje uređenja multifunkcionalnog igrališta (pdf) i Koncept uređenja multifunkcionalnog igrališta (pdf) na Valdebeku.

Komentare, mišljenja i sugestije o projektu možete nam poslati putem obrasca za e-konzultacije do ....

Nova usluga grada Pule za sve građane - interaktivna vizualizacija gradskog proračuna.

Više

nema novosti u popisu.