2010.godina

NAGRADA GRADA PULE
Nagrada Grada Pule u 2010. godini dodjeljuje se Prim.mr.sc. Ivici Pavičiću-Donkiću, dr. med. za višegodišnji predani rad u zdravstvu čime je dao značaj i doprinos razvitku i ugledu grada Pule. 

GRB GRADA PULE
Grb Grada Pule u 2010. godini dodjeljuje se Jeleni Vuković za osobite uspjehe i ostvarene vrhunske rezultate u paraolimpijskom sportu na Svjetskom atletskom prvenstvu 2009. godine u Indiji. 

POVELJA GRADA PULE
Povelja Grada Pule u 2010. godini dodjeljuje se Odjelu za ekonomiju i turizam “Dr MIJO MIRKOVIĆ“, Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli za izvanredne rezultate i osobite uspjehe u 50.-to godišnjem radu i obrazovanju mnogih naraštaja.

JAVNO PRIZNANJE GRADONAČELNIKA GRADA PULE 
Javno priznanje gradonačelnika Grada Pule u 2010. godini dodjeljuje se Međunarodnom neuropsihijatrijskom kongresu u Puli - International neuropsychiatric Pula congress-INPC u povodu obilježavanja 50-te obljetnice Kongresa od iznimnog značaja za grad Pulu. Miri  Bulf  za osobit doprinos u osnivanju Lige protiv raka Pula i vrijedan humanitarni rad za dobrobit građana Pule. Glazbenoj grupi NOLA za osobite uspjehe na hrvatskoj pop i rock sceni, kojima su dali značajan doprinos promociji glazbene kulture grada Pule. Brunu Trapanu za osobit uspjeh u proizvodnji vrhunskih vina i Malvazije “Uroboros 2008” na Vinistri u Poreču 2010. godine te za promociju Pule i Istre na hrvatskoj i europskoj eno-gastro sceni.

Nova usluga grada Pule za sve građane - interaktivna vizualizacija gradskog proračuna.

Više

nema novosti u popisu.